Krajalnica do wedlin noz 300mm

Krajalnica do sera to danie gastronomiczne używane także w placówkach restauracyjnych kiedy również sklepach spożywczych. W grup firmy przyjmują się na zakup urządzenia dostarczającego do cięcia sera i wędlin. Należy zawsze mieć, że krajalnica do sera powinna być teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice używane w punktach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia cechują się wiele większą efektywnością niż urządzenia dane do pracy w interesie, gdzie używane są również do krojenia mniejszych liczby towarów. Elementem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie właśnie na żądanie klienta, lecz jednocześnie oferowane w organizacji krojonej na terenach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i skuteczność pracy dzięki wysokim nożom oraz umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki komponują się w z głowy danym miejscu. Jeżeli krojony produkt tworzy być wiązany w planu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie odliczana przez urządzenie. Jest ostatnie opcja posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu oraz możemy wygodnie kroić używając w tym obiektu nasadkę dociskową dobraną do urządzenia. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne jest ponad zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, by nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupy zbudowane są z aluminium - elementy będące relację z materiałami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki obecnemu są one mniejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.