Programy zarzadzajace firma

System POS to pomysł gastronomiczny do zarządzania wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe i tymże odpowiednie.

Dla przeciętnych również wyższych lokali POS znacznie dobra kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak również mocnych sieci gastronomicznych. To pewne narzędzie, dostosowane do produkcji na dowolnej liczbie stanowisk POS. Program w nieskomplikowany sposób usprawni zarządzanie na danych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną kontrolę nad każdym etapem praktyki w terenie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność zatrudnionych w kuchni a na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgoda z drugimi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami oraz systemami, które usprawnią życie każdego domu. Działanie na dodatkowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy i bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wchodzą na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Spokojny i przejrzysty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na spadek kosztów wdrożenia systemu.

rozdrabniarka do owoców

Korzystanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacji o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt dużym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w pomieszczeniu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.